Ian Thompson

Mekaanikko

Description:

Perustiedot:
Nimi:
Ian Thompson

Ikä:
24.
Syntynyt 2086. Elokuussa

Sukupuoli:
Mies

Naimaton

Ulkonäkö:
Ian on hoikka ja “heikko” rakenteinen, 191cm pitkä eurooppalais taustainen mies.
Hänen pituutensa ja rakenteensa johtuvat vielä kasvu aikana vietetystä ajasta avaruudessa ja avaruus asemalla (low-G worlder). Pukeutuu normaalisti siniseen ja likaiseen mekaanikon haalariin.

Luonne:
Ian on luonteeltaan utelias, mutta ei halua sekaantua muiden historiaan tai elämään sen enempää kuin he haluavat kertoa itse. Ian ei myöskään kysele muiden historiasta ylimääräisiä ja pitää toisista huomaamansa asiat omana tietonaan.

Hiljainen, mutta päättäväinen ja jääräpäinen kuin kyseessä mekaniikka ja tekniikka. Jos hän päättää tehdä jotain omalla tavallaan hän myös tekee sen omalla tavallaa. Hän on hiljainen mutta myös uskaltaa kertoa oman mielipiteensä keskusteluista ja päätöksistä.

Ian on kohtelias muitakohtaan ja yleensä vastaa kun häneltä kysytään jotain, mutta ei aloita keskusteluita usein.

Ian käyttää pääsääntöisesti aseenaan haulikkoa. Lähitaistelussa Ian on heiko (low-G worlder), mutta pystyy puollustautumaan tarvittaessa.

Pelitekniset:
Lisätään myöhemmin.

Bio:

Historia:
Ian Thompson on syntynyt 2086 Elokuussa. Isä TBN Äiti TBN.
Syntynyt Dranaria planeetalla pienessä nimeltämainitsemattomassa kylässä. Asui lapsuutensan Dranarian kaupungeissa ja Drae:lla. Ian on iltatähti ja hänellä on vanhempi veli (ikäeroa yli 12-17vuotta To Be decided).
Ian ei muista aikaa joilloin hänen veljensä asui hänen perheensä kanssa.
Hänen veljensä kävi säännöllisin väliajoin tapaamassa perhettään kunhan töiltään ehti. Tapasi Hanoin 2094 ensimmäisen kerran. (Ian 8v).
Ian kävi koulua ja opiskeli itseään mekaanikoksi.
Elämä oli aika hiljaista ja rauhallista 2099 loppupuolelle, jolloinka sisällis sodasta alkoi näkymään merkkejä.
2100 – Sota alkaa.
Ian olisi halunnut lähteä veljensä mukaan ja avuksi (Lapsen ja lapsuuden oikkuja) Häntä ei päästetty / huolittu koska oli vielä nuori (14 vuotias) Tämä on viimeisimpiä kertoja kun Ian pääsi viettämään aikaa veljensä kanssa.

2101- loppuvuosi.
Ian (15v) lähtee Dranariaa kiertävälle pienelle avaruus asemalle mekaanikoksi ja toimii täällä kaikenlaisissa mekaanikon töissä 2104 saakka. Suurin osa Ianin mekaanisesta osaamisesta perustuu tähän ja mekaanikon koulutukseen jota hän kävi nuorena.

2104 → 2108
Asioita tapahtuu ja Ian lähtee Hanoin mukaan.Suuri laina, jolla he ostavat huonokuntoisen aluksen ja alkavat remontoimaan tätä. Aluksen korjauksessa menee 3-4 vuotta nopeasti, tehden pieniä hanttihommia ja muita mekaanikon töitä. (Pieniä korjauksia muiden aluksille rahaa / osia vastaan. Tyyliin nyrkkipaja)
Alus valmistuu 2108.

2108 → nykyhetki
Palkataan Flanagan pilotiksi ja aletaan työskentelemään erilaisissa tehtävissä. Miehistöä alkaa kertymään.

Suhteet:

Hanoi Le
Tapasi 2094 ja pitää häntä “isosiskona”(sister-in-law). Heillä on läheiset välit, koska Ianin veli on Hanoin mies. (Flanagan ja Maxx tietävät tästä)
Hanoi on ollut “läsnä” suurimman osan ajasta jonka Ian muistaa, siksi Ian pitää häntä myös perheenjäsenenä.
Ian turhautuu välillä Hanoin holhoavaan ja lapselliseen kohteluun, mutta myös ymmärtää miksi Hanoi käyttäytyy näin.

Jack Maxx
Tapasi 2108-2109
Tietää että oli sodassa Hanoin ja hänen veljensä kanssa.

Michael Flanagan
Tapasi 2108.
Neutraalit välit, mutta luottaa häneen pitkäaikaisen yhteystyön ja elämän kokemuksen perusteella. Kyselee usein käyttäytyykö alus niin kuin hän haluaa ja onko huomannut vikoja?

Tony von Diekt
Tapasi 2108-2109.
Neutraalit välit. Tuli laivalle muutaman sattuman kautta kun auttoivat palkkionmetsästys tehtävässä.

Ian Thompson

Renegades macmakkara