Alliance

11. 2.2070 Liittouma perustetaan hallitsemaan uutta galaksia yritysten toimesta. Liittouman tavoite on hallita ja turvata ihmisten elämää. Yrityksen sopivat myös valmistavansa tuotteet ja palvelut niin, ettei toisen “tontille” poikettaisi.

Yritysten pääkonttorit sijaitsevat Capitolissa, Central Districtillä, poikkeuksena kuitenkin Future Tech jonka konttori on New Pekingissä.

Jokaisesta suvusta valitaan aina kaksi lasta, toinen koulutetaan politiikkaan ja toinen yritysmaailmaan. Paikka yrityksen johtajana tai neuvostossa ei ole varma, mutta muita edustustehtäviä on kuitenkin tarjolla. Yritysten johdossa sekä neuvostossa tehdään yleensä pitkä ura joten yleensä hypätään sukupolvi tai kaksi yli uuden edustajan valinnassa.

Yritykset:

Future Tech
Perustettiin 11.6.2040 Japanilaisen Kanai Sakutaron toimesta. Yritys lähti mukaan avaruuskilpaan ja sai Japanin sekä Kiinan rahoittamaan yrityksen toimintaa Maassa. Kanai Sakutaro kuoli kuitenkin vuonna 2055. Johtajuuden sai tässä vaiheessa Tanabe Sakutaro, Kanain tytär vain ollessaan 15 vuotias. Liittouma sopimuksessa sovittiin, että Future tech vastaa joka kodin hyödykkeistä sekä Ultra Techistä.
Nykyisin Yrityksen Johdossa on Amanda Sakutaro ja Neuvostossa edustaa Joseph Sakutaro.

Yakovich Co
Perustettiin 24.2.2040 Venäläisen Ivan Yakovichin toimesta. Yritystä rahoitti vain Venäjä avaruuskilpailun aikana. Ivan Yakovich oli oikeastaan syy, jonka takia avaruuskilpailu mahdollistui FTL teoriansa ansiosta. Ivan oli silloin vain 28 vuotias. Liittouma sopimuksessa Yakovich Co:n vastuulle jäivät avaruusalusten sekä muiden kulkuneuvojen valmistaminen. Ivan kuoli vuonna 2089.
Ivanin poika Sergei Yakovich on nykyinen Neuvoston edustaja ja Sergein tytär Svetlana Yakovich johtaa yritystä.

New Hope
15.7.2040 Jens Krampitz ja Marie Kornblum perustivat yrityksen. Euroopan Unioni alkoi rahoittamaan yrityksen toimintaa. New Hope sai avaruuskilpailussa apua Yakovich co:lta alusten rakentamisessa, joten se New Hope pystyi keskittymään lääkkeiden valmistamiseen joita yritys jakoi jokaiselle yritykselle matkaa varten.
Nykyisenä johtajana toimii Nathan Kornblum ja Neuvostossa on Olga Krampitz.

Lawrence & Hammond Co
Perustettu 25.2.2040 Edward Hammondin sekä Andrew Lawrencen toimesta. U.S.A ja myöhemmin Arabiemiirit rahoittivat yritystä Maassa. Nykyisin yritys vastaa rakennusteollisuudesta sekä teollisuuskoneiden valmistamisesta. Yritystä Johtaa Mark Hammond ja Neuvostossa on Holly Lawrence.

Copeland
1.4.2040 perustettu yritys. Perustajina toimivat veljekset Albert ja Wallace Copeland. Iso-Britannia sekä Kanada rahoittivat yritystä Maassa. Yritys vastaa aseteollisuudesta sekä turvallisuuspalveluista, niin poliiseista kuin armeijasta. Yritystä johtaa Antinio Copeland ja Neuvostossa on Jeffery Copeland

Alliance

Renegades stemetriz