Border Planets

Pero
Aurinkokunta johon kuuluvat seuraavat:

Tenno
Maa 2.0. Runsaat mineraaliesiintymät sekä puuteollisuutta. Planeetta ja sen kuu ovat kuin kirosanoja muualla Rajaplaneetoilla. Ainut planeetta, joka saa vielä säännöllisesti apua Liittoumalta myöskin sen pieniin kyliin ja kaupunkeihin.

- Nanning
Kaivoskaupunki jossa Liittouma vahtii toimintaa aina louhinnasta – materiaalin lähettämiseen muualle. Kaupungissa sijaitsee Liittouman parakkialue sekä tarkoinvartioitu spaceport jossa vain Liittouman valtuuttamat rahtialukset kuljettavat mineraaleja pois planeetalta.
Kaupungissa on myös siviileille oma spaceport joka pystyy vastaan ottamaan muutaman sataa alusta kerrallaan sekä kauppoja. Kaupunkia johtaa Liittouma.

- Celle
Kaupunki sijaitsee kirjaimellisesti metsässä. Spaceporteille on raivattu tilaa puiden keskeltä ja niitä löytyy kolme ja jokainen pystyy vastaan ottamaan 12 alusta kerrallaan. Celle on puuteollisuus kaupunki ja ilmankos. Suuret kolmekertaa nopeammin kasvavat puut takaavat hyvän puunlähteen tältä planeetalta ja kaupungin laitamilla sijaitsee useita sahoja. Kaupungissa sijaitsee myös Liittouman parakkialue sekä Liittouma johtaa kaupunkia.

Wasteland (ent. Lewanna
Tällä kuulla käytiin sodan rankimmat ja mittavimmat taistelut. Nykyään kuu on täynnä raunioita joissa asuu scavengereitä ja muita planeetalle jumiin jääneitä, jotka yrittävät selvitä kuun ankarissa olosuhteissa päivä toisensa jälkeen. Kuu kätkee myös paljon sodan jäljiltä jäänyttä teknologiaa sekä aseita.

Dranaria
Planeetta on täynnä maanviljely kaupunkeja sekä yksi iso pääkaupunki.

- Kaprun
Planeetan pääkaupunki josta koordinoidaan maanviljely tuotteita koko galaksiin. Lähialueiden tiloilta tuotteet tuodaan perinteisin menetelmin teitä pitkin tänne, jossa tarpeen mukaan tuotteet jalostetaan ja lähetetään eteenpäin. Kaupungissa sijaitsee myös Rajaplaneettojen parhain pihviravintola. Kaupunkia johtaa pormestari James Patterson.

- Härmä
Suuri maanviljely kylä (tai oikeastaan kunta kokonsa perusteella), josta löytyy kymmenittäin maatiloja. Maatilojen keskellä sijaitsee pieni kaupunki johon mahtuu 12 alusta kerrallaan.
Johtajana toimii kylän vanhin, joka tällä hetkellä on Raimo Rautakorpi.

Drae
Dranarian kuu, jolla asutusta.

- Keren
Joten kuten toimeen tuleva kaupunki, jossa jotkut Dranarian viljelijät asuvat kun satokausi on ohi. Muidenkin planeettojen työntekijöiden perheitä on kaupungissa. Kaupungissa ei ole virallista johtajaa, järjestystä valvoo sheriffi.

Nabos
Useita pieniä kyliä sekä the Order of Shepherds luostari, joka sijaitsee Wald nimisen kylän lähellä.

-

Farah
Kahden planeetan aurinkokunta.

Astea
Planeetta joka on hyvin pystynyt itsenäistymään ja toimimaan itsenäisesti. Planeetalta liikkuu usea rahtialus Keskusplaneetoille ostamaan mitä planeetalla ei pystytä itse tuottamaan. Planeettalla mennään samoilla laeilla kun Keskusplaneetoilla, tosin valvonta kaupungien ulkopuolella on huomattavasti heikompaa. Mahdollisesti sivistynein planeetta mitä Rajaplaneetoilta löytyy. Planeetalla on omat poliisivoimat sekä pieni armeija isojen kriisien torjumiseen.

- Leuca
Planeetan pääkaupunki, jossa sijaitsee oma neuvosto sekä presidetti (Alicia Schneider). Kaupungista löytyy lähes kaikkea kuin keskusplaneetoiden kaupungeista sekä hyvä sairaala. 20Km kaupungista koiliseen sijaitsee vuoristo jossa on Companion luostari.

- Pilos
Planeetan teollisuuskaupunki. Kaupungin lähistöllä sijaitsee pieniä kaivoksia, sahoja sekä tehtaita joilla joitain hyödykkeitä saadaan valmistettua. Kaupungin laitamilta löytyy myös planeetan oman armeijan tukikohta ja sotilaita näkyy silloin tällöin katukuvassa paikallisen poliisin lisäksi.

Saulia
Planeetta on suurimmaksi osakseen aavikkoa. Planeetalla on isoja keitaita ja isoimmat kaupungit on rakennettu niiden lähistölle. Planeettojen lämpötila pysyttelee melkein aina yli +15 asteen.

- Al Wajh
Öljykaupunki, joka käy sillä kauppaa sekä Liittouman että lähi planeetan kanssa. Kaupungissa on oma miliisi joka pitää huolen ettei rikolliset pääse käsiksi kaupungin öljykenttiin. Kaupungista löytyy suht hyvin varustellut basaarit sekä spaceport johon mahtuu satoja aluksia. Kaupunkia johtaa Abdul Hakeem Mostafa

- Nahel
Myöskin rikollisten suosima majapaikka galaksissa, huhujen mukaan kaupungissa myös valmistetaan ns. likaisia aseita, jotka ovat laittomia. (Scificompanion; Disintegrators pg. 19) Mitään suoraa näyttöä ei kuitenkaan ole.

-

Vosno
Kahden planeetan ja yhden ison avaruusaseman aurinkokunta. Planeetat suurimmaksi osaksi lumisia sekä vuoristoisia. Lämpötila harvemmin nousee yli +5 asteen.

Voglov
Toisiksi eniten sodassa otettiin yhteen tällä planeetalla. Suurin osa kaupungeista on raunioitunut ja raunioita hallitsee scavengerit sekä eri jengit.

Faitov
Planeetta jolla useimmat rikolliset, etenkin avaruuspiraatit majailevat.

- Booty Bay
Galaksin Black Market sijaitsee täällä. Täällä saat varmasti myytyä tavaraa joka vaikka on Liittouman omistamaa ilman sen suurempia kysymyksiä. Jotkut avaruuspiraatit myös majailevat täällä, kuitenkin pitäen koodistaan kiinni että kaupungissa / planeetalla olevia aluksia ei ryöstetä. Liittoumalla on myös agentteja kaupungissa merkitsemässä aluksia, jotka ovat täällä käyneet.

Utopia
Avaruusasema, joka on bileiden ja laittomien asioiden kehto. Avaruusasemalla on kolme sääntöä:
1. Ei aseita
2. Ei tappamista
3. Ei raiskaamista.
Avaruusasemalla on omat vartijat ja mahdolliset välien selvittelyt hoidetaan areenalla, jossa voi lyödä vetoa taistelijoiden puolesta.

Border Planets

Renegades stemetriz