Central Planets

Jorunn
Aurinko kaiken keskellä.

Reyes
Kuumien olosuhteiden tutkimuslaitoksia sekä armeijan alueita. Suurinosa planeetasta on kuumaa aavikkoa.

Heras
Uuden galaksin kakkosplaneetta

- New Cambridgessä sijaitsee useita sisäoppilaitoksia, joihin perheet (joilla on varaa) lähettävät lapsensa opiskelemaan itselleen ammatin 16 ikävuoden kohdalla.

- Los Angeles Elokuvien ja muun viihteen teko ei loppunut siihen kun siirryttiin uuteen galaksiin. Siksi kaupunki nimettiinkin maan ajoilta viihteen keskuksen mukaan. Kaikki alan ihmiset on nyt yhdessä paikassa toteuttamassa viihdettä uuden galaksin kansalaisille.

- Bahamas Nimensä mukaan rantalomakohde. Uuden galaksin asukkaat tulevat tänne rentoutumaan ja nauttimaan auringon lämmöstä sekä upeista pitkistä hiekkarannoista. Hotellien hintataso vaihtelee alueittain ja lomaratkaisuja on räätälöity jokaisen kansalaisen kukkarolle sopivaksi.

Odysseus
Uuden galaksin pääplaneetta.

- Capitol on koko uuden galaksin pääkaupunki. Se mitä capitolista ei löydy, sitä ei tarvitse. Kaupungissa sijaitsee neuvosto, joka hallitsee galaksia sekä oikeustalo johon rikolliset toimitetaan tuomittaviksi. Koko kaupungissa on asekielto.
Kaupunki on jakautunut viiteen eri alueeseen:

Central District, alueella saa lentää vain liittouman valtuuttamat alukset. Centralista löytyy oikeustalo, neuvostonsali ja muita hallinnollisia elementtejä. Jokaisella alueelle johtavalla sillalla on aseskannerit. Centralissa sijaitsee myös yritysten pääkonttorit, paitsi Future Techin.

North District, alueella sijaitsee alusten laskeutumis- sekä huoltohangaarit joihin mahtuu tuhansia aluksia. Northissa sijaitsee myös useita ravintoloita, hotelleja, kauppoja sekä yökerhoja. Suurin osa matkaajista pysyttelee tällä alueella.

East District, Suurin osa Capitolin asunnoista sijaitsee Eastissa, kuten myös galaksin suurin ja parhain sairaala.

South District, alueella museoita, eri uskontojen kirkkoja, suuria puistoalueita, huvipuisto sekä rikkaimpien asuntoja.

West District, alueella on myös lentokielto sekä siviilien pääsy alueelle on kielletty. Vaikutusvaltaisten henkilöiden asunnot sijaitsevat tällä alueella.

- Ilios
Planeetan toisiksi suurin kaupunki jossa myöskin massiiviset hangaarit pystyvät vastaan ottamaan suuria määriä aluksia kerralla. Kaupungin itälaidalla sijaitsee rikkaimpien asuinalueita, joilla ei aseita saa kantaa ja pääsy evätään ilman pätevää syytä.
Länsilaidalla sijaitsee Old Town, joka on slummia. Satunnaisia partioita alueelle lähetetään turvaamaan siellä asuvia, mutta enemmän alueen valvominen rajoittuu raja-alueille, jotta ongelmatekijät eivät pääse muualle kaupunkiin. Old Townin alla risteilee suuri tunneli rykelmä, jotka ovat entisiä avaruusaluksen käytäviä ja huoneita, jotka laskeutumisen yhteydessä upotettiin maahan.
Old townissa sijaitsee oma spaceport johon mahtuu muutama kymmentä alusta kerrallaan.
Old Townissa on useita jengejä, jotka silloin tällöin ottavat yhteen. Old Town on myös ainut paikka Keskusplaneetoista joilla sodittiin sisällissodan aikana.

- New Peking
Teknologian sydän. Jos uutta teknologiaa tulee, sen idea on luultavasti lähtenyt täältä ja ilmankos, Future techin pääkonttori on kaupungissa. Myös galaksin ainut paikka, josta saa varmasti ostettua toimivaa huipputekniikkaa niin aseista viihdetavaroihin.

Ithaka
Odysseuksen kuu jossa sijaitsee Yakovich Co:n varustamot sekä kuun pinnalla, että kuun välittömässä läheisyydessä massiivisina avaruusasemina.

Grimhild
Lähinnä armeijan aluetta sekä myös kovimmista rikoksista tuomittujen vankila Tadmor. Planeetalla on muutamia pieniä kyliä joissa hyvin vähän asutusta.

Udala
Kylmien olosuhteiden tutkimuslaitoksia sekä armeijan alueita. Planeetta on suurimmaksi osaksi jäätikköä.

-

Lora
Aurinko, joka kiertää Jorunnia.

Westerlyn
Teollisuus planeetta, jossa suurin osa galaksin hyödykkeistä valmistetaan.

- New Glasgow
New Glasgow on täynnä tehtaita sekä myöskin planeetan pääkaupunki. Kaupungin laitamilta löytyy Glasgow Bazaar, jota johtaa Ramona Chambers. Kaupungissa on useita erikokoisia spaceportteja joista kaupungin ytimessä sijaitseva William’s Landing on suurin.

- Essen
Kaupungissa sijaitsee useita kaivoksia aina timanttikaivoksista hiilikaivoksiin. Alueen tasaisuus aiheuttaa voimaikkaita tuulia ja sen takia alueella suositaan maan alle rakentamista. Korkeimmat talot ovat kolmikerroksisia. Kaupungin länsilaidalla sijaitsee myös Westholen vankila, johon lievemmistä rikoksista tuomitut tuodaan pakkotyöhön.

- Dole
Maanviljely kaupunki, jossa sijaitsee myös Future Techin viljelmiä sekä muutama viinitila.

Earus
Aatelisten ja muiden vaikutusvaltaisten edustusasuntoja täynnä oleva planeetta. Turvatoimet ovat erittäin korkeat ja planeetalle ei ole asiaa ilman erillistä kutsua.

Central Planets

Renegades stemetriz