Lait

Laki uudessa galaksissa on sama, kuin meillä tässä maailmassa. Poikkeuksina kuitenkin, että asetta saa kantaa mukana. Kuitenkin Keskusplaneetoilla hyväksyttävää on vain pistoolit, Rajaplaneetoilla, etenkin paikoissa jotka eivät ole Liittouman valvovan silmän alla tästäkin joustetaan. Kuitenkin hampaisiin aseistautunut porukka saattaa aiheuttaa paikallisissa reaktioita, joten asiaa kannattaa miettiä.
Myös haaksirikkoutuneista tavaroiden ottaminen on laitonta, etenkin jos kyyseessä on Liittouman alus. Valvominen tässä asiassa on tietysty suht heikkoa, koska alus saattaa olla hyvin kaukana planeetoista ja merkitsemättömän rahdin alkuperää on vaikea selvittää. Liittouman rahdit sekä tavarat on usein merkittyjä ja joillekkin aluksille tehdään pistokokeita, jos Liittouma niihin törmää.

Rikoksiin syyllistyneet otetaan paikallisen lainvalvojien tai siviilien toimesta kiinni ja tuomitaan teon mukaan. Keskusplaneetoilla oikeustalon kautta vankilaan, Rajaplaneetoilla, etenkin kaukana Liittoumasta toimii kylän tai kaupungin oman käden oikeus.

Myös Scificompanionissa olevat Disintegratorsit on laittomia. Jos henkilötavoitetaan tälläinen ase hallustaan, pahimassa tapauksessa siitä voi seurata vankeutta.

Lait

Renegades stemetriz