Renegades

Doctors Log: Entry One

Journey Begins

System: Lora

Planet: Westerlyn

City: New Glasgow

Ship: Valor

Palkkaus Valorin miehistöön kapteeni Hanoi Leen johdossa. Vaikka kapteeni on nainen, voin turvautua tietoon, että pilotti, mekaanikko sekä perämies ovat miehiä, joten emme varmaankaan törmäile turhaan asteroideihin tai muihin taivaan kappaleisiin. Glasgow-basaarin johtajalla Ramona Chamberssilla on selvästi lämpimät välit Valorin miehistöön. Miehistöön kuuluu vielä itseni lisäksi henkilö, jota ei voi kuvailla kuin lihaksiksi, Tony Von Dijkt, mies jolle ei vittuilla, mutta kunnioittaa kyllä kapteenin käskyjä, mitä nyt elohiiri hieman vaivaa liipaisinsormea. Kyseisen aluksen toimintatapa on varsin mielenkiintoinen malliltaan. Jokainen saa tasa-arvoisen osan tehtyjen töiden tuotoista, mutta varsinaista tehtäväkohtaista palkkausta, kapteeni ei maksa.

Ramonalla oli antaa Kapteeni Hanoille vihje mahdollisista hommista rajaplaneetta Saulialla, Al Wajh kaupungissa. Sieltä saimmekin tehtävänannon Yaaseem Rahimi nimiseltä henkilöltä, etsiä kadonnut kuljetus, joka oli hävinnyt aavikolla. Varsin mielenkiintoisen kohtaamisen jälkeen paikallisten rikollisten kanssa, jonka jälkeen Von Dijkt ohjattiin huomaani psykologista arviointia varten, löysimme varastetun kuljetuksen. Palasimme aavikolta Al wajhiin ja noudimme meille kuuluvan palkkion. Tämän jälkeen Siirryimme Dijktin kanssa ”psykologiseen koulutukseen”.

Comments

Havu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.