Renegades

Doctors Log: Entry Four

Digging, mapping, secrets and old acquintances

System: Pero

Planet: Dranaria; Drae

City: Keren, –

Ship: Valor

Zykovichin löytämisen jälkeen olimme vailla töitä ja tyhjän päällä istuminen ei sovi ihmisille, jotka eivät nauti tyhjästä vatsasta. Kyselimme vanhalta ystävältämme Eric Pricelta töitä ja hänellä sattui olemaan hommia Draella, pieni kartoitus homma, jonka Ian ja Tony ottivat hoitaakseen ja muut lähdimme tutkimaan häiriöitä viestitysverkossa. Vika löytyi melko helposti Draellan kuun toiselta puolelta, kyseinen ”viallinen” viestimasto oli vajonnut hyvät toistasataa metriä maansisään. Tarkempaa tutkimista varten Maxx laskeutui alas vissin varassa ja vajoamasta löytyi käytävä, joka johti seinään. Seinän takaa paljastui jonkinlainen tutkimuskeskus, joka oli jäänyt vähemmälle käytölle, mutta meille tuli kiire pois sieltä.
Takaisin kaupungissa ja Pricen luona törmäsimme Ramona Chambersiin, jolla oli mahdollista tietoa kyseiseen maanalaiseen kompleksiin liittyen. Kaikkea tätä tietoa ei meidän kanssa jaettu, mutta Chambers lupasi auttaa Natashaa pakenemaan Liittoumalta, joka oli etsittyjen listalla, joten eiköhän Ramona ole ihan luotettava. Kapteenimme valotti myös hieman historiaansa ja –– ERROR: Data corrupted ––
näin ollen päätimme tutkia asiaa myöhemmin tarkemmin.

Ollessamme pienesti taas tyhjänpäällä onnistuin ottamaan yhteyttä vanhaan ystävääni kouluajoilta, jolla on tätä nykyä oma lääkefirmansa pyöritettävänä ja hän kertoi lastin kadonneen Peron ja Farafin välillä, päätimme lähteä etsimään rahtialusta saatujen koordinaattien pohjalta ja löysimmekin aluksen, johon oli selvästi iskenyt jonkinlainen vika. Tutkiessamme alusta vaikutti sen kunto heikolta ja ohjaamo repeytyikin irti sitä tutkiessamme. Kun olimme saaneet tutkittua kaiken tarpeellisen ja kerättyä talteen mahdolliset arvotavarat, joihin meillä siis ei ollut varsinaisesti lupia, vaan tieto aluksen raadon sijainnista, sattui paikalle kuin taikaiskusta Liittouman alus.

Comments

Havu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.