Renegades

Doctors Log: Entry Three

Debts, cruises and drugs

System: Vosno

Planet: Faitov

City: Booty bay

Ship: Valor

Tehtävämme olimme saaneet tapaamisemme kautta hieman aikaisemmin perämiehemme Jack Maxxin kautta herrasmieheltä Gabriel ”paroni” Romerolta. Tehtävämme on löytää erästä Zykovichia ja tuoda hänet Paronin luokse. Viimeisin tieto Zykovichin sijainnista osoitti Faitov planeetalle, jolla hän piileskelee. Lähestyttäessä planeettaa Liittouma päätti kunnioittaa alustamme vierailulla ja sotkemalla kaikkien matkustajien hytit. Päästyämme eteenpäin ratsiasta, jonka aikana mitään ei tietenkään löytynyt, koska mitään löydettävää ei ollut, pääsimme jatkamaan matkaa ja laskeuduimme Booty bayhin. Planeetta on varsin suurilta osin yhteiskunnan ulkopuolisentoiminnan keskus ja paikka jossa tiedolla on suuri arvo, oli Zykovichin sijainnin löytäminen vaikeaa, mutta koska hänet tiedetään aineiden ystävänä, ei minun ollut vaikea saada kiinni muutamaa kontaktia, jonka jälkeen Zykovichin jäljelle päästiin. Ainut ongelma tässä tavassa oli että minulla on huomattavasti vähemmän rahaa ja kiusallisen paljon huumausaineita, joita niin oma kapteeni, kuin Liittoumakaan eivät katso hyvällä.

Muiden aluksemme jäsenten löytäessä tiedonmurusia toista kautta polkumme kohtasivat varsin näyttävän näköisen naisen kanssa. Suzanne Santiago ja hänen jenginsä oli myös Zykovichin jäljillä, kiireinen kaveri kun niin monet oli onnistunut suututtamaan. Jäljitimme hänet kaupungin ulkopuolelle mökkiin, jonka sisältä löytyi muutamia ruumiita, nopeasti kätketyt lähdön jäljet ja lämmin vana seurattavaksi, joka johdatti meidät Nexus nimiselle loistoristeilijälle ostetun matkalipun muodossa.

System: Unknown

Planet: –

City: –

Ship: Nexus/Valor

Jäljittäessämme Zykovichia päädyimme tulokseen, että emme saisi Nexusta kiinni paikassa, josta Zykovich siihen nousi ja emme voisi ottaa riskiä, että hän pakenisi risteilijältä ennen sen saapumista seuraavalle pysähtymispaikalleen. Näinpä kapteenimme teki rohkean ja kannattavan päätöksen ja hyppäsimme paikkaan jossa oletimme Nexuksen olevan kyseisellä hetkellä. Kyseiset laskemat ovat erittäin vaikeita tehdä ja oli osittain suurta onnea ja suurelta osin kovaa ammattitaitoa, jolla kipparimme osui kuin osuikin Nexuksen reitille. Lähestyessämme alusta huomasimme jonkin olevan vinossa. Suurin osa virrasta oli pois päältä ja alus vaikutti autiolta.

Kirjasimme Valorin sisään risteilijälle ja lähdimme etsimään kohdettamme. Pian huomasimme, että Nexus oli lähes kokonaan tyhjä ja monille ryhmässämme hiipi huonot ajatukset takaraivon perukoille, kun tajusimme aluksen olevan tekoälyohjattu. Tekniikkavelhomme ja mekaanikkomme Ian Thompsonin onnistui tunkeutumaan matkustajatietoihin sen verran, että löysimme Zykovichin hytin ja suuntasimme sinne, matkalla törmäsimme ensimmäisiin elonmerkkeihin aluksessa, Natasha nimiseen naiseen, jolla on eräänlainen prototyyppiproteesi. Natasha kertoi meille aluksen tekoälyn seonneen. Löysimme myös muita palkkion ahneita ihmisiä ja välillämme meinasi nousta kahakka. Aluksen turvallisuudesta vastaavat robotit kuitenkin löysivät heidät ensin. Tilanne eskaloitui nopeasti ja lähdimme pakenemaan aluksesta. Matkalla pois törmäsimme Macabre-näytökseen, jossa kone oli ottanut ja tappanut katsojat teatterista ja laittanut muutaman, vielä elossa olevan henkilön naruista kiinni esittämään nukketeatteria. Tämä paljastui ansaksi ja oli päätyä ryhmämme kohtaloksi, mutta onnistuimme juuri ja juuri pakenemaan tilasta. Ryntäsimme Valorille ja vauhditimme lähtöämme ampumalla ohjuksella hangaarin oviin. Jouduimme lähtemään pois varsin äkäisesti ja teimme sokean hypyn pois laivasta. Tämä toi meidät keskelle tyhjiötä, mutta onnetar ei ollut lopettanut meille hymyilyä, sillä yksi Nexuksen pakokapseleista sattui lentämään tutkamme kantamalle ja se sattui sisältämään yhden varsin vilustuneen, nälkäisen ja vieroitustärinäisen venäläisen, Zykovich oli löytynyt.

System: Pero

Planet: Dranaria / Drae

City: Keren

Ship: Patience / Valor

Natasha kertoi meille jotain historiastaan ja päätimme jättää hänet Draelle, koska Gabriel Romero on mies, joka haistaa rahan kilometrien päähän ja ei päästäisi Natashaa ja hänen protyyppiproteesiaan karkaamaan hyppysistään. Romeron luona herra Maxx kuittasi velkansa ja lähdimme sieltä Dranarian pinnalle Kereniin.

Comments

Havu

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.