Renegades

EXTRA EXTRA! Uusi planeetta löydetty!

Uusia planeettoja etsitään yhä ja tämä tuli meidänkin toimitukselle yllätyksenä. Laia niminen planeetta on löydetty ja kuukauden päästä, se avataan yleisölle. Tempauksen takana on New Horizon, yhtiö joka kartoittaa vielä tutkimatonta avaruutta. Heidän tehtävänä on palvella koko uuden galaksin ihmisten etua ja nyt he lanseeraavat teemapuistoilla täytetyn saariplaneetan!

-

Tervetuloa kauniille Laian planeetalle, Farahin aurinkokuntaan. Planeetta tarjoaa eksoottisia elämyksiä kaikkeen makuun koko perheelle. Koe maapallon mullistavat tapahtumat ja elä ne uudella tavalla. Tiesitkö, että aikoinaan maapallolla vaelteli dinosauruksiksi kutsuttuja otuksia?

Tule ja näe aika jota nyky ihminen ei voinut kuvitella kokevansa.
Miten olisi Amerikan villi länsi? Trooppisten merien piraatit? Vaiko kenties sodat, jotka runtelivat maapalloa 1900 luvulla? Astu sotilaan saappaisiin, aseistaudu hukarein ja nouse satulaan. Elämykset odottavat kokijaansa!

Comments

stemetriz

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.